Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

23. dubna 2017

Výsledek referenda

REFERENDUM

Naposled jsme vás žádali, abyste rozhodli v Referendu souboj dvou oblíbených pomazánek: pivní (obatzda) a sardinkové. Některé názory stojí za zaznamenání. Například ten, že pravá Obatzda se dělá z camembertu, cibule, másla a papriky. Bez piva. Jeden hlasující dává přednost rakouskému Liptaueru, což je pomazánka z brynzy, cibule, pórku, kaparů, ančoviček a hořčice. Cibule se dá ovšem přidat i do sardinkové pomazánky. Jeden hlasující nedává vejce, jen hořčici a cibuli. Pivní pomazánku mají rádi návštěvníci pivnic U tygra nebo U Jelínků. Nicméně výsledek je jasný.

Mezi pomazánkami zvítězila s náskokem sardinková nad pivní! 


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 24. 4. 2017.