Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

2. dubna 2017

Výsledek referenda

REFERENDUM

Naše zatím poslední Referendum se týkalo dvou úprav pstruhů. Jednou možností byl pstruh na roštu nebo na grilu, tedy pečený bez tuku. Druhou možností byl pstruh po mlynářsku, tedy obalený v mouce a smažený na oleji nebo na másle. Některé názory hlasujících: nejchutnější je pstruh ochucený bylinkami, případně mandlemi. Pokud na roštu, tak k dřevěnému uhlí ještě bukové piliny! Někteří pstruha po pečení ještě trošku zaudí v kouři z pilin. Nicméně výsledek je jasný, i když docela těsný.

Mezi úpravami pstruha zvítězil pstruh po mlynářsku nad pstruhem na roštu! 


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 3. 4. 2017.