Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

20. listopadu 2016

Výsledek referenda

REFERENDUM


Naše poslední Referendum vyhlašovalo souboj mezi dvěma úpravami plněných paprikových lusků, respektive jejich nádivkami. Jedna z možností praktikuje směs mletého masa a rýže, druhá směs mletého masa a strouhanky. Některé názory: důležitý je také druh paprik, nejvhodnější jsou údajně štíhlé bílé nepálivé. Kde však sehnat dobrou papriku, ptá se jeden hlasující. Problém je také příloha: jedna možnost je houskový knedlík, druhá rýže, avšak jsou zde labužníci, kteří dávají přednost bílému chlebu nebo pečivu, konkrétně rohlíku. Nicméně výsledek Referenda je jasný, i když těsný.

V souboji dvou nádivek do paprik zvítězila těsně ta s rýží nad strouhankovou! 


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 21. 11. 2016.