Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

4. června 2014

MŮJ TIP - Vozovna - Stromovka








Královská obora 2, Praha 7 Bubeneč
Tel.: +420 725 123 705 
info@vozovna-stromovka.cz
www.vozovna-stromovka.cz
Otevřeno každý den 10:00-22:00


Z jídelního lístku:
Topinky s pomazánkou z uzené ryby (75 Kč)
Dva taliány od Zrůbka z Dejvic, křen, hořčice, chléb (88 Kč)
Špalík slaniny z naší udírny s rozpečeným chlebem (79 Kč)
Grilované bílé mnichovské klobásky s hořčicí (89 Kč) 
Salát z grilovaných krevet, s česnekem, skleněnými nudlemi a rybí omáčkou (135 Kč)
Tzatziki (59 Kč)
Pljeskavica s ajvarem, francouzským salátem a česnekovou bagetou (145 Kč)
Červené fazole s praženým špekem, rajčaty a máslovým toastem (115 Kč)
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem (125 Kč)
Paella s chorizem, mušlemi, kuřecími křidélky a krevetou (169 Kč)
Talíř krecet Gambas pečených na másle s česnekem a bylinkami (299 Kč)
Brambory pečené ve slupce, s uzeným lososem, koprem a zakysanou smetanou (129 Kč)
Brambory pečené ve slupce, s bryndzou, praženým špekem a hrnkem mléka (135 Kč)
Pět ovocných knedlíků s tvarohem a cukrem, přelitých máslem (119 Kč)

Upozornění: 
Originální výletní restaurace uprostřed parku, v přestavěné bývalé staré vozovně tramvají. Vlastní udírna. Venku se dá samozřejmě sedět na zahrádce. Ideální pro pejskaře a maminky s kočárky, prostě piknikové místo. Platí se cash. Degustace belgických piv a francouzských vín. Občas překvapení v podobě grilovaného pstruha právě vyloveného z nádrže. Nebo zabijačka.