Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

16. dubna 2014

MŮJ TIP - Na Pekárně









Kojetická 36, 250 63 Čakovičky u Mratína
Tel.: +420 315 602 615
www.napekarne.com
info@napekarne.com 
Otevřeno St-So: 11:00-22:00, Ne 11:00-18:00  


    
Z jídelního lístku:
Vývar s masem a nudlemi (35 Kč)
Zvěřinová paštička s domácí houskou a brusinkovou omáčkou (85 Kč)
Pečený kozí sýr na ledovém salátě s višnovou marmeládou (99 Kč)
Kančí se šípkovou omáčkou, bramborové placky (195 Kč)
Fričova svíčková s karlovarským knedlíkem (155 Kč)
Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem (155 Kč)
Vepřo-knedlo-zelo (155 Kč)
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou a knedlíke (95 Kč)
Karbanátek s bramborovou kaší (95 Kč)
Bašta (155 Kč)
Jablečný štrůdl (55 Kč)
Povidlové taštičky (55 Kč)
Lívance (55 Kč)
Koláč dne (55 Kč)

Upozornění: 
Mekka milovníků tradiční české kuchyně, typický zájezdní hostinec blahé paměti. Jídelní lístek se mění každý den, základ však zůstává. Ryby podle denní nabídky. Majitel a šéfkuchař Vašek Frič prošel špičkovými restauracemi, ale pak si otevřel svůj podnik v rodném domě. Jeho zásadou jsou absolutně čerstvé a kvalitní suroviny. Takže například kuřata kupuje z Francie. Jezdí sem městská doprava (autobus 351 z Letňan), takže téměř všichni hosté přijíždějí z Prahy. Platební karty se nepřijímají. Restaurace je nekuřácká, v létě na zahradě dětský koutek. Doporučujeme rezervaci telefonem.